Пролет/Лято 2024

Безплатна доставка за поръчки над 150 лв
14 дни право на връщане
Сигурно плащане
Previous slide
Next slide
14 дни право на връщане

Безплатна доставка за поръчки над 150 лв

Безплатно връщане

Сигурно плащане

Условия за доставка

3. ДОСТАВКА

3.1. Доставката на поръчки, направени през интернет магазина WWW.KENSOL.EU се извършват от куриерска компания Speedy. Всички пратки са със срок за доставка 24 часа след изпращане, освен ако не е упоменато друго в платформата на Спиди (касаещо най-вече малките населени места, които се обслужват определен брой пъти седмично).

3.2. Потребителят/клиентът носи изцяло риска от повреждане/загубване на стоката при доставката. Веднага след предаване на стоката на куриер, “КЕНСОЛ Трейдинг” ООД се освобождава от риска, който се прехвърля върху потребителя/клиента. “КЕНСОЛ Трейдинг” ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.

3.2. Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на “КЕНСОЛ Трейдинг” ООД. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката,”КЕНСОЛ Трейдинг” ООД не носи отговорност за повреждането на тази стока. В случаите когато “КЕНСОЛ Трейдинг” ООД потвърди поръчката и посочи конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката, “КЕНСОЛ Трейдинг” ООД не е обвързана от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

3.2.1. При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, “КЕНСОЛ Трейдинг” ООД се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

3.2.2. “КЕНСОЛ Трейдинг” ООД не предлага възможност за отваряне на пратката преди плащане (когато е избран начин на плащане “Наложен платеж”).

3.2.3. Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й, при условие, че исканата стока е налична.

3.3. Поръчки се обработват в срок до 5 работни дни.

Пролет - Лято '23

Всички поръчки включващи аутлет артикули за периода 04 - 20 август ще бъдат изпълнявани след 21 август 2023! Благодарим ви!