Spring-summer'23

Free delivery for orders over 150 BGN


14 days right of return

Secure payment

Previous slide
Next slide
14 days right of return

Free delivery for orders over 150 BGN

Secure payment

Зa Kensol

Компанията е създадена през 1991 година и бързо се разраства и успешно налага търговската си марка KENSOL. Това е марка, която проектира, произвежда и продава дамски облекла и аксесоари.

Компанията е създадена през 1991 година и бързо се разраства и успешно налага търговската си марка KENSOL. Това е марка, която проектира, произвежда и продава дамски облекла и аксесоари.

Към днешна дата във фирмата работят над 150 служители.

Производствената сграда е с обща площ от 3500 м2 и се състои от отделите на дизайн и проучване, производство и контрол, логистика, администрация, счетоводство, IТ системи и др.

С име, което накратко можем да обощим като “силата на знанието” и вдъхновение, почерпано от последните модни тенденции, KENSOL създава удобни и елегантни кройки в лимитирани серии, за изработката на които се използват високотехнологични материали. 

Нашата цел не е масовия пазар, а ограничени серии, но с високо качество. Във всяка една дреха има много ръчен труд и прецизност. Този начин на работа се целим да следваме и за напред, за да запазим престижа и имиджа на KENSOL.

Всичко това определя уникалното ДНК на марката – точно това, което я различава от конкурентите. Това всъщност са всички онези неосезаеми качества, които карат крайния потребител да се усмихне в следствие на задоволените му потребности.

Екипът на компанията

Организационната структура на компанията спомага за ефективността на целия процес.

Самата подготовка за дадена колекция започва близо година преди колекциите да бъдат достъпни по нашите търговски обекти.

Започва се с проучване на модните тенденции, подбиране на материи и aксесоари, проектиране на мострeни модели, представяне на колекциите на нашите търговци и така докато колекциите нe достигнат до крайните потребители.

Разбира се всичко това не би било възможно ако в KENSOL не съществуваше толкова добре сработен и сплотен екип, разпределен в различните отдели на фирмата.

Всички области на нашата компания са специализирани работни групи:

  • Продукция- Тя включва различни отдели, участващи в производството на нашите модни колекции. Дизайн, кроене и шиене са три от основните сектори на продукцията.
  • Управленски сектор- Той включва всички отдели, които са пряко свързани с гладкото функциониране на организацията, като експорт/импорт, администрация, комуникация, човешки ресурси, вътрешен контрол, графичен дизайн, декориране на витрините на търговските обекти, интериорен дизайн, мърчандайзинг и др.
  • Логистика- Логистиката се фокусира върху приемането, съхранението и изпращането на стоките, с цел да се позволи бързо разпространение и автоматична подмяна наличността на всички наши магазини.
  • Сектор ИТ системи- Целта на сектора е да се осигурят, поддържат и обслужват ИТ потребностите на компанията и магазините в два аспекта – оборудване и програмиране.

Екипът в търговските обекти

С течение на времето в търговската мрежа се е създала една сплотена, хармонична и приятелска атмосфера за работа. Това се дължи на екипа, който се е сформирал.

Тайната на успеха на KENSOL е изключително проста, а именно – уважение и човешко отношение!

В структурата на компанията йерархичните бариери са сведени до минимум с цел насърчаване и уважително третиране на всички служители. Точно тези хармонични отношения спомагат за създаването на добрата атмосфера, на която крайните потребители се наслаждават при пазаруването.

KENSOL иска всеки един човек, част от екипа, да обича работата си и да се чувства мотивиран.

Ключа за нашия успех

Целта на KENSOL, към коятo се стреми е в четири основни аспекта, които допринасят за нашия успех: концепция, екип, качество и логистична система.

Концепцията на KENSOL се основава на съюз между един качествен продукт с оригинален дизайн и последователен и единен имидж на марката. Обличането на жените в модерен, градски стил и задоволяването на нуждите им свързани с дрехите и аксесоарите е казуса, с който ние се занимаваме от създаването на компанията. Именно това е в основата на нашия успех.

Хората

 

Едно от най-важните неща, които ние притежаваме, това са хората, които работят за KENSOL. Тази тайна се основава на гъвкава работа в екип, способен да се адаптира и да се насърчи към промяна.

Качеството

Качеството е в основата на имиджа на марката. Става въпрос за качеството на обслужване на крайните потребители, качествени крайни продукти, качествено управление, качествени материали и т.н.

 

Дизайнерския екип на компанията много държи материалите и аксесоарите по дрехите да са с най-високо качество. Това способства за изработване на колекции със стойностен вид. Точно поради тази причина всеки един златен аксесоар по дрехата е със съдържание на 24 карата полирано злато, за да може да е бляскав, да бъде перфектното украшение и да придава класен вид.

Логистична система

С течение на времето ние разработихме собствена логистична система на територията на страната. Тя е изключително важна част за това колекциите ни да достигнат до крайния потребител във възможно най-кратки срокове и възможно най-често обектите на KENSOL да бъдат зареждани с нови и разнообразни артикули.

Пролет - Лято '23

Spring-summer'23

Всички поръчки включващи аутлет артикули за периода 04 - 20 август ще бъдат изпълнявани след 21 август 2023! Благодарим ви!