Spring-summer'23

Free delivery for orders over 150 BGN


14 days right of return

Secure payment

Previous slide
Next slide
14 days right of return

Free delivery for orders over 150 BGN

Secure payment

KENSOL VIP КАРТА

КЕНСОЛ ООД има удоволствието да запознае всички свои настоящи и бъдещи лоялни клиенти с KENSOL VIP карта, която дава право на притежателя си да натрупва сума от бонус точки, които може да ползва в магазини KENSOL

Условия

  • KENSOL VIP карта Ви дава 10%- ен бонус при всяка следваща покупка. Стойността на отстъпката се натрупва по картата при покупка и при следваща се използва като разплащателно средство в магазини KENSOL, като при всяко натрупване следва да се използват наличните точки.
  • KENSOL VIP карта се издава при еднократно пазаруване на стойност 500 лв.
  • Картата няма валидност сама по себе си, но неиползвана в срок от 6 месеца след направено натрупване, събраната сума се нулира. При следваща покупка натрупването започва отначало.
  • Картата не важи при закупуване на артикули в сезонно намаление, outlet артикули или такива в други акции и промоции; както и при закупуване на ваучер за подарък.
  • При закупуване на артикул или ваучер с натрупаната сума от отстъпки втори път отстъпка не се прави.
  • При рекламация или замяна на артикул се приспадат бонус точките.
  • KENSOL VIP карта може да бъде закупена във всеки от участващите магазини KENSOL. Тя има персонален номер и се издава поименно на клиента, който си я закупува. Така собственикът ѝ се възползва от отстъпките, като лоялен клиент на марка KENSOL.
  • KENSOL VIP картата при онлайн поръчки се използва със следните особености: при плащане с наложен платеж могат както да се трупат, така и да се разходват налични точки; при плащане с дебитна/кредитна карта могат само да се трупат, но не й да се разходват точки. Моля посочвайте номера на картата си в полето след фамилията. Ако нямате карта, а искате да ви бъде издадена, моля отбележете го в полето след фамилията. Картата струва 3 лв. и може да бъде закупена онлайн само с наложен платеж.

Участващи магазини

Гр. София

бул. “Витоша” 96, магазин KENSOL

ж.к. “Гео Милев”, ул. “Коста Лулчев” 52, Sky City Shopping Mall, магазин KENSOL

Гр. Пловдив

Ул. “Райко Даскалов” 15, магазин KENSOL

Гр. Варна

ул. “Княз Борис I” №29, магазин KENSOL

Гр. Велико Търново

Ул. “Стефан Стамболов” 50А, магазин KENSOL

Гр. Русе

Ул. “Александровска” 39, магазин KENSOL

Гр. Стара Загора

Ул. “Цар Симеон Велики”106, магазин KENSOL

Гр. Бургас

ул. “Александровска” 58, магазин KENSOL

Пролет - Лято '23

Spring-summer'23

Всички поръчки включващи аутлет артикули за периода 04 - 20 август ще бъдат изпълнявани след 21 август 2023! Благодарим ви!